BASIN VE KAMUOYUNA

BASIN VE KAMUOYUNA


Bu Ülkede İslam ve İslamın Kutsalları Sahipsiz Değildir
İslam – Küfür cephesinin gittikçe birbirinden ayrışarak berraklaştığı, herkesin tercihte bulunarak safını netleştirdiği ahirzaman dilimindeyiz. Müslümanlar olarak kendimizi, çocuklarımızı, sevdiklerimizi, cehennem azabından kurtarmak ve cennetlerde felaha ulaşmak için son nefesimizi vermeden evvel kalbimizi Yüce Rabbimizin ve onun sevgili Peygamberinin sevgisiyle doldurma gayreti içinde olmalıyız. Onların dostlarını dost, düşmanlarını da düşman bilmeliyiz. Dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince İslam’a ve onun kutsallarına hakareti kabul etmeyerek, İlahi sorumluluğumuzu her daim yerine getirmeliyiz. Ta ki, yüce Mevla’nın huzuruna alnı ak, kalbi pak çıkabilelim.
Bu çerçevede dünden bu yana ahlaksız grup ve kişilerle geliştirdikleri ilişki ve ittifaklar sonucu, zihinsel ve ahlaksal bir çürüme içerisinde olan malum cenahlar, İslami değer ve mukaddesatlara hakaret etmekte ve büyük bir hadsizlik örneği sergilemektedirler. Şüphesiz bu apaçık bir İslam, Kur’an ve Peygamber düşmanlığıdır. İslam’ın kutsallarına saldırılması, büyük bir küstahlık ve provokasyondur. Kendi içinde bulunduğu toplumun kutsallarını hiçe sayarak kimi zaman sanatsal faaliyet, kimi zaman da sözüm ona fikir özgürlüğü adı altında toplumu tahrik ederek bu saldırıları gerçekleştiren malum zihniyetin, gün geçtikçe İslam’a düşmanlıklarını alenileştirdiği görülmektedir.
Müslümanların kutsallarına hakaret etmeyi marifet zanneden bu alçak güruh bilmelidir ki; Müslümanlar hiçbir zaman sizin bu alçakça hakaretlerinize katlanmak zorunda değildir. Bu ülkede ne İslam ne de İslam’ın kutsalları sahipsiz değildir. İslam’a ve İslam’ın değerlerine saldırmaktan artık vazgeçin. İslam’a ve İslam’ın değerlerine saldırmak bugüne kadar kimseye fayda sağlamamış, aksine İslam ve Müslümanlar tüm saldırı, iftira ve karalamalara rağmen sürekli yükselip yücelirken, düşmanları da rezil ve yok olmaya mahkûm olmuşlardır. Sizlerin akıbeti de tarihin çöplüğündeki seleflerinizden farklı olmayacak, tarihin çöplüğüne atılmaktan kurtulamayacaksınız.
Ey Müslüman! Her fırsatta dinine peygamberine hakaret eden bu zihniyeti iyi tanımalısın. Dinini ve peygamberini küçümseyip onlara düşmanlık besleyenlerin, senin dostun olamayacağını bil ve bir an önce kendine gel. İnanç ve kutsallarına hakarete sessiz kalıp, imanını riske atma.
Kur’an Nesli Platformu olarak, bu hakareti ve saldırıları bir kez daha lanetliyoruz. Yüreğinde iman nişanesi bulunan herkesi İslam’ın kutsallarına yapılan bu hakareti kınamaya ve lanetlemeye çağırmakla beraber, yüce İslam dinine, peygamberine ve Kur’an’a daha fazla bağlanmaya davet ediyoruz.
KUR’AN NESLİ PLATFORMU

admin

Son Yazılar