ÖDÜL DAĞITIM DUYURUSU

ÖDÜL DAĞITIM DUYURUSU


Platformumuz tarafından 15 Eylül 2019 Pazar günü gerçekleştirilen “Kur’an Nesline Kur’an Pınarı” yarışmamızın ödül dağıtımı olan son aşamasına girmiş bulunmaktayız. Başta ödül sahipleri olmak üzere yarışmamıza katılarak Kur’an Pınarı’ndan manen gıdalanan tüm kardeşlerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz.

Genel merkezimiz tarafından ödüllerin tedarik işlemleri tamamlanmış olup 30 Aralık 2019 tarihi itibari ile platformumuzun il temsilciliklerine gönderilmeye başlanacaktır. Temsilciliklerimiz tarafından 2020 Ocak ayının sonuna kadar ödüllerin dağıtımının tamamlanması planlanmıştır.

Ödüllerin sahiplerine ulaştırılmasında yarışma optik formunda kodlanan cep telefonları üzerinden ilgililerle gerekli iletişim sağlanacaktır. Ödüllerin sahiplerine ulaştırılmasında iletişim kaynaklı gecikmelerin oluşmaması için 20 Ocak 2020 tarihine kadar kendileri ile iletişim sağlanmayan ödül sahiplerinin 20-22 Ocak 2020 tarihleri arasında aşağıda belirtilen bilgilerini kurannesliplatformu@gmail.com eposta adresine göndermelerini önemle rica ediyoruz.

Ödül için iletişime geçilmemesi durumunda 20-22 tarihleri arasında eposta adresimize gönderilmesi gereken bilgiler.

Ad soyad:

İl-İlçe:

TC no:

GSM no:  

admin

Son Yazılar