“Charlie Hebdo” açıklaması

“Charlie Hebdo” açıklaması

Ey İnananlar! Sizden olmayanı sırdaş edinmeyin, onlar sizi şaşırtmaktan geri durmazlar, sıkıntıya düşmenizi isterler. Onların öfkesi ağızlarından taşmaktadır, kalblerinin gizlediği ise daha büyüktür. Eğer aklediyorsanız, şüphesiz size ayetleri açıkladık. (Al-i İmran 118)

Fransa’da yayın yapan ve 2015 yılında Peygamber Efendimiz(sav)’e yaptığı hakaretten dolayı silahlı saldırıya uğrayan mizah dergisi Charlie Hebdo’dan bir küstahlık daha. Charlie Hebdo, 5 yıl önce yapılan saldırının yıl dönümünde Peygamber Efendimiz(sav)’e hakaret içeren aynı karikatürleri tekrar yayınlayarak iğrenç zihniyetini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Temel maksadının nefreti körükleyerek İslam alemini provake etmek olan bu hareketi alçakça buluyor ve şiddetle kınıyoruz.

Bir buçuk milyar Müslümanın inancına, peygamberine, kutsalına hakaret etmeyi düşünce özgürlüğü olarak gören bu zavallı yaratıklara, tüm İslam toplumları ve de devletleri tarafından en üst düzeyde tepki gösterilmelidir. Bu hastalıklı zihniyetin sadece Charlie Hebdo ile sınırlı olmadığını ve giderek yaygınlaştığını görüyor, içimizdeki Charlie Hebdocuların da küstahlıkta aşağı kalır yanları olmadığını iyi biliyoruz.

Kur’an Nesli Platformu olarak Charlie Hebdo ve yandaşlarına sesleniyoruz. Siz iğrençliğe doymayacaksınız biz Muhammedi Sevdaya. Ne yapsanız da İslam’ın önüne geçemeyecek ve Allah’ın nurunu tamamlamasına engel olamayacaksınız.Sizler kalemlerinizle içinizdeki pisliği akıtarak yazıp çizdikçe biz daha çok O’nu (sav) okuyacak O’nu (sav) yaşayacağız. Sizler o kıt aklınızca kutsallarımızı küçük düşürmeye çalıştıkça bizler daha çok uyanacağız, daha çok dirileceğiz. Ve tüm dünya şahit olacak ki çok yakında, ekilmiş tohumlar çiçek açacak, cennet-asa baharlar gelecek ve en yüksek gür sada İslam’ın sadası olacaktır.

KUR’AN NESLİ PLATFORMU

admin

Son Yazılar